5 Temmuz 2013

Burakisci V4 Kurulum Videosu

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde sizlerle Burakisci V4 temasını paylaşmıştım. Bazı arkadaşların tema kurulumu hakkında yaşayacağını tahmin ettiğim sorunlar üzerine tema kurulumu hakkında videolar hazırladım. Temayı hem panel hem de FTP üzerinden nasıl kurabileceğinizi anlattığım videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.



0 yorum :

4 Temmuz 2013

Facebook Dondurulan Hesabı Geri Açmak Video

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi önceki yazılarımızda Facebook hesap silme ve Facebook hesap dondurma işlemlerinden bahsetmiştik, bu yazımda ise sizlerle dondurduğunuz bir Facebook hesabınızı nasıl tekrar aktif edebileceğinizi anlatacağım.

facebook dondurulan hesabı açmak

Daha önce ki yazımda anlattığım gibi Facebook hesabınızı tekrar geri açmak istiyorsanız dondurma işlemini kullanmanızı önermiştim, diğer durumlar da ise hesabınızı doğrudan kapatmanızı önermiştim.

Şimdi dondurduğunuz bir hesabı tekrar nasıl aktif edebileceğinizi anlatacağım. Aşağıda ki adımları izleyerek dondurduğunuz Facebook hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

  • 1- Arkadaşlar Facebook'un anasayfasına geliyorsunuz.
  • 2- Daha sonra üstte ki kutucuktan dondurduğunuz hesabın bilgilerinizi yazarak giriş yapıyorsunuz.
  • 3- Gördüğünüz gibi hesabınız artık aktif edilmiş durumda :)

Video anlatımın son kısımlarından da bu konuyla alakalı izlenimlere ulaşabilirsiniz.


0 yorum :

Facebook Hesap Dondurma Video

Merhaba arkadaşlar bir önceki yazımızda sizlerle Facebook hesabınızı nasıl kapatabileceğinizi paylaşmıştık ancak yazımızda da belirttiğimiz gibi bu işlem bir daha geri alınamaz bir biçimde yapılıyordu, şimdi ise hesabınızı bir daha geri açabileceğiniz şekilde nasıl kapatabileceğinizi anlatacağım.

facebook hesap dondurma

Bu işlemimizin adı Facebook hesap dondurmadır. Uzun bir süre internete giremeyecekseniz ancak daha sonraları tekrar hesabınıza girmek istiyorsanız hesabınızı dondurmak sizin için en iyisi olacaktır.

Sizler için arkadaşlar Facebook hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi anlattığım bir video hazırladım. Videoyu yazıya ek olarak koyuyorum, videoda ki kısık ses sorununu ise yakında çekeceğim yeni bir video ile çözeceğim.

0 yorum :

2 Temmuz 2013

Facebook Hesap Silme

facebook hesap silme
Birçok insan merakla sürekli Facebook'a üye olmaktadır ancak birçoğunun sorduğu soru ise Facebook hesap silme işlemini nasıl yaparım? Facebook'da iş artık zıvanadan çıkmış durumda, herkes yavaş yavaş hesaplarını silmeye bile başladı. Bende bu yazımda sizlere Facebook hesabını silmeyi göstereceğim.

Oldukça basit olan Facebook hesap silme yöntemi için öncelikle aşağıda ki linke giriyorsunuz.

https://www.facebook.com/help/delete_account

Yukarıda ki link Facebook hesap silme linkidir. Açılan sayfada ki hesabımı sil butonuna tıkladığınız zaman hesabınız bir daha geri döndürülemeyecek biçimde silinecektir.

facebook hesap silme

Eğer hesabınızı geri döndürülebilir bir biçimde kapatmak istiyorsanız, hesabınızı dondurmanızı öneririm.

Kaynak: http://burakisci.com/facebook-hesap-silme.html

0 yorum :

Burakisci V4 SEO Uyumlu Kişisel WordPress Teması

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde yeni bir tema çıkartarak sizlerin paylaşımına sundum. Yeni temamın adı Burakisci V4. Özellikle Burakisci V3 sürümünün çok tutulmasından sonra, çok daha kaliteli ve iyi bir tema yapmak istedim. Sonuç olarak da ortaya bu tema çıktı.

SEO Uyumlu Kişisel Wordpress Teması olarak tasarladığım tema da ilginizi çekecek birbirinden güzel onlarca özellik bulunmakta. Temayı hız konusunda biraz daha geliştirdim ve muazzam bir seviyeye getirdim.

Tema daha çok kişisel bloglar için kullanıma daha uygun ancak istediğiniz her kategoride temayı kullanabilirsiniz.


Tema panelinden bir görüntü

Burakisci V4 Tema Paneli
Burakisci V4 Tema Paneli


0 yorum :

1 Temmuz 2013

Sipsi V2 SEO Uyumlu WordPress Portal Teması

Sipsi V2
Sipsi V2

Arkadaşlar Ertan Dönmez ile beraber yaptığımız tema serisi kaldığı yerden devam ediyor. Temanın ikinci sürümünü daha çok portal temaları için tasarladık ve buna uygun olarak temayı optimize ettik. Tema SEO açısından ilk sürüme oranla daha kalitelidir. Ayrıca temada 7 farklı renk seçeneği de bulunmaktadır. Temanın özelliklerini önizleme adresini inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Tema Önizleme - İndir

0 yorum :

Facebook Criminal Case Hile Paketi

Facebook Criminal Case
Facebook Criminal Case

Merhaba arkadaşlar Criminal Case hile paylaşımlarımız devam ediyor. Şimdi paylaşacağım Criminal Case hile paketi içerisinde tam 4 tane hileyi barındırıyor. Artık ayrı ayrı birçok hileye ihtiyacınız kalmayacak.

Criminal Case Hile Paketinin İçeriği

1- Bölümleri çok daha hızlı bitireceksiniz.
2- Sayfayı yenileyinceye kadar sonsuz para.
3- 720 bin ek puan.
4- Oyunda süreyi durdurabileceksiniz.

Hile için gerekli dosyalar: indir
Hile için gerekli program: indir

Criminal Case Hile Videosu


0 yorum :

Facebook Criminal Case Enerji Hilesi

Facebook Criminal Case
Facebook Criminal Case

Profilimde görüyorum da birçok kişi Facebook üzerinden Criminal Case diye bir oyun oynuyor, ben pek Facebook üzerinden oyun oynamam ama bu popüler bir oyuna benziyor. Bende bu yüzden sizlerle Facebook Criminal Case enerji hilesini paylaşmak istedim.

Enerji almak için tıkla


0 yorum :